fredag 18. februar 2011

Helg, handlelapp og nye oppskrifter

Helg for meg er som oftest forbundet med å lage noe ekstra godt til familien til middag. I allefall en av dagene. Vi er ganske bundet opp til taco/nachos/burritos om fredagene. Litt tradisjon må man jo ha. Taco er jo tross alt norges nye nasjonalrett.
Jeg sitter her og skriver handleliste og kom plutselig på at vi har hjortekjøtt i fryseren. Da ser jeg med en gang for meg en deilig viltgryte med masse sopp, løk, gullerøtter, broccoli, fløte og rømme. Ahh søndagsmiddagen i boks. Gleder meg til noen timer på kjøkkenet sammen med knivene og grytene mine.

Lørdagen har gubben sagt at han skal stå for maten, så det blir spennende. Det begynner å bli noen mnd siden mannen i huset har kokkelert. Satser på at det blir hans spesialitet: Fyllte paprika.  Så skal jeg bringe mitt eget tilbehør: Masi Delle Venezie Rosso. (http://www.masi.it/agricola/MODELLOROSSO_PAGE.pag)

Lørdag formiddag er det meldt strålende sol. Siden snøen ligger fint og hvitt blir det nok  en aketur eller to.

Ser frem en helg med matshopping, god mat, familietid og masse frisk luft.

God helg;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar