Det er mange grunner til det, men jeg dropper forklaringen og lager heller en bilde fortelling om den.
I slutten av mars var det piker vin og sang. Jeg serverte diverse småretter, blant annet quesedillas, empanadas og fyllte tomater. Fantastisk koselig kveld som ble til mørkenatten før den ble avsluttet.
Dagen etter var det Earth Hour og det ble markert hjemme hos oss. Mini syntes det var så koselig;)
Litt mat har det blitt og. Jeg har laget hjemmelagete fiskepinner for første gang. Det ble utrolig godt.
De ble servert med asparges, spinat, raspet gulrot og potetmos.
I påsken har jeg også prøvd meg på å lage lammelår for første gang. Jeg serverte det med provence saus ala Hege, løk, sopp, brokkoli, gulrøtter og fløtegratinerte poteter. Kameraet var med de, som ikke hadde kjøkkentjeneste, på tur. Men godt var det i allefall;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar