mandag 25. april 2011

Oppsummering

Det har vært stille fra min kant den siste mnd.
 Det er mange grunner til det, men jeg dropper forklaringen og lager heller en bilde fortelling om den.


I slutten av mars var det piker vin og sang. Jeg serverte diverse småretter, blant annet quesedillas, empanadas og fyllte tomater. Fantastisk koselig kveld som ble til mørkenatten før den ble avsluttet.




Dagen etter var det Earth Hour og det ble markert hjemme hos oss. Mini syntes det var så koselig;)





En tur på Smøråsen markerte starten på Våren for både store og små!






Litt mat har det blitt og. Jeg har laget hjemmelagete fiskepinner for første gang. Det ble utrolig godt.
De ble servert med asparges, spinat, raspet gulrot og potetmos.


Dette ble en deilig lunch. Eggerøre, asparges, reddiker, cherrytomater og stabburet laks.


I påsken har jeg også prøvd meg på å lage lammelår for første gang. Jeg serverte det med provence saus ala Hege, løk, sopp, brokkoli, gulrøtter og fløtegratinerte poteter. Kameraet var med de, som ikke hadde kjøkkentjeneste, på tur. Men godt var det i allefall;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar