mandag 31. oktober 2011

Middag fra havet på lavkarbovis

Etter en deilig helg på landet har jeg både krabbeklør og torskefilet i kjøleskapet. Det betyr 2 dager med middag fra havet.


I går ble det Krabbesalat:

                                              1 liten hjertesalat                                             
1/2 paprika
1 vårløk
1 egg
kjøtt fra 4 krabbeklør
2ss oliven olje
2 ss cremefraiche
1 ss dijon sennep
salt
pepper.

Skjær opp grønnsakene, fordel de ut over et fat. Bland olje og sennep. Drypp blandingen over grønnsakene. Bland krabbekjøtt, cremefraiche, egg, salt og pepper. Legg blandingen oppå grønnsakene, drypp litt sitron over. Bon apetit:)


Jeg tilsetter et vispet egg og 1 dl fløte i blandingen i tillegg.
Serverer det med dampet blomkål og broccoli.

Gleder meg;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar